Διέγραψε το χρέος νοσηλείας της Κατερίνας το Γερμανικό Ογκολογικό

Το πρέπον και το σωστό έπραξε το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, το οποίο αποφάσισε τη διαγραφή ολόκληρου του οφειλόμενου ποσού για τη νοσηλεία της 23χρονης, Κατερίνας Χριστοφίδου, η οποία απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη, κτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Μια πράξη η οποία αποδεικνύει πως η ιατρική δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα που έχει ως μοναδικό σκοπό την ευημερία των συνανθρώπων μας, χωρίς κανένα όφελος.

Άλλωστε αυτό επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του, σε δήλωσή του στο Sigmalive,

ο πρόεδρος του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Κίκης Καζαμίας, ο οποίος εξήγησε πως το Κέντρο αξιολογώντας την οικονομική κατάσταση της οικογένειας της 23χρονης Κατερίνας, έπραξε το σωστό.

«Εξετάσαμε την κατάσταση της νεαρής, έχοντας υπόψη το γεγονός ότι η Κατερίνα δεν είχε γονείς, παρά μόνο τον παππού και τη γιαγιά της. Έφτασε κοντά μας, η είδηση, ότι η οικογένεια της, ζήτησε αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές με σκοπό να καταβληθεί το ποσό για τα ιατρικά έξοδα. Αμέσως πράξαμε αυτό που έπρεπε, διαγράφοντας οποιοδήποτε ποσό», είπε ο κ. Καζαμίας στο Sigmalive.

Την πράξη αυτή, δημοσιοποιήσαν συγκινημένοι, μέλη του προσωπικού του Κέντρου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «Σ’ ευχαριστούμε για τα μαθήματα. Όλοι είμαστε αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε εδώ για πάντα…».

Διαβάστε ανάρτηση από το προσωπικό:

Keywords
Τυχαία Θέματα