Διευθυντής ΚΟΠΕ ο Λίνος Πετρίδης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Λίνου Πετρίδη στη Θέση του Διευθυντή της ΚΟΠΕ. Ο Κος Πετρίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2018.

Ο Πρόεδρος Δρ. Μιχάλης Κρασιάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, εύχονται κάθε επιτυχία στον κο Πετρίδη, επισημαίνοντας ότι η πλήρωση της θέσης του διευθυντή με ένα επαγγελματικά καταρτισμένο και έμπειρο στη διοίκηση αθλητισμού άτομο ήταν επιβεβλημένη, λόγω των μεγάλων υποχρεώσεων και των πολλών σχεδιασμών των τελευταίων

χρόνων. Η Ομοσπονδία εκπροσωπεί δύο Ολυμπιακά Αθλήματα, την Πετόσφαιρα Σάλας και το Beach Volley.

Ο κος Πετρίδης εξέφρασε τη χαρά και ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και θεωρεί μεγάλη πρόκληση την ανάληψη της διεύθυνσης της δεύτερης πιο μεγάλης αθλητικής ομοσπονδίας του τόπου μας, μετά το ποδόσφαιρο.

Ο κος Πετρίδης κατέχει πτυχίο μηχανολογίας και μεταπτυχιακό πτυχίο Μ.Β.Α στη διεύθυνση επιχειρήσεων και εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Κύπρο για 30 και πλέον χρόνια. Από το 2010 βοηθά την Ομοσπονδία σε διάφορους τομείς, συνεπώς είναι καλός γνώστης της καθημερινής λειτουργίας της. Από το 2015 εργάζεται αφιλοκερδώς για την Ομοσπονδία από τη θέση του Διευθυντή Beach Volley. Με την Πετόσφαιρα Σάλας ασχολείται από τα μαθητικά του χρόνια, όπου και εκλήθη στην Εθνική Ομάδα Γυμνασίων, ενώ ασχολείται ενεργά με το Beach Volley από το 1989 ως παίχτης, προπονητής και διοικητικός.

Στον Κυπριακό αθλητισμό είναι γνωστός στον χώρο της κολύμβησης και ιδιαίτερα σαν μέλος της πρώτης Κυπριακής Αποστολής που έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς και Κοινοπολιτειακούς Αγώνες με τα χρώματα της Κύπρου (Μόσχα 1980, Έτμοντον 1978).

Keywords
Τυχαία Θέματα