Διευθέτηση ΑΗΚ για λογαριασμούς που παραδόθηκαν ληγμένοι

Καθυστέρηση στην έγκαιρη παράδοση των λογαριασμών της ΑΗΚ παρατηρείται τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να παραλαμβάνουν τους λογαριασμούς τους αφότου έχουν λήξει.Η καθυστέρηση στην παράδοση λογαριασμών παρατηρείται έντονα στην Επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στις περιοχές Ανθούπολης και Λακατάμειας.

Σε επικοινωνία του SigmaLive με τον κ. Γιάγκο Φραγκουλίδη, Διευθυντή Προμήθειας της ΑΗΚ

το πρόβλημα αφού εντοπίστηκε, επιβεβαιώθηκε και με γοργές διαδικασίες προχώρησε σε διευθέτηση των επηρεαζόμενων καταναλωτών προκειμένου να μην γίνει η σχετική χρέωση τόκων. Σημειώνεται ότι η ΑΗΚ προχώρησε στην εν λόγω διαδικασία αφότου ενημερώθηκε από το SigmaLive, φροντίζοντας να μην υπάρξει επιβάρυνση σε κανέναν πολίτη.

Το SigmaLive επικοινώνησε και με τον Α Ταχυδρομικό Διευθυντή επιβεβαιώθηκε μετά από έρευνα ότι το πρόβλημα εντοπίζεται σε λογαριασμούς που αφορούν τους εξής ταχυδρομικούς κώδικες: 2301 2303 2304.

Η ΑΗΚ παρέδωσε τους εν λόγω λογαριασμούς εγκαίρως στις 04/04 και η διανομή ξεκίνησε στις 11. Εκ παραδρομής έγινε καθυστερημένη παράδοση και εκτός χρονοδιαγράμματος.

Ο κ.Παυλίδης σημείωσε ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο τα Ταχυδρομεία αναλαμβάνουν την ευθύνη. Σημείωσε μάλιστα ότι θα γίνουν και σχετικές συστάσεις στον λειτουργό και τον υπεύθυνο του εν λόγω παραρτήματος.

Ο κ.Παυλίδης εξέφρασε απολογίες προς τον κόσμο που ταλαιπωρείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα