Διευθετήσεις Δήμου Λεμεσού για Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση

Στα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του, θα παραδίδονται οι αριθμοί συμμετοχής στην Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση, αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού σε ανακοίνωση του.

Ο Δήμος Λεμεσού υπενθυμίζει ότι, στο πλαίσιο των Καρναβαλίστικων του εκδηλώσεων, η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου, κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 6 Μαρτίου και μεταξύ των ωρών 8.00 με 14.00, θα δίνονται οι αριθμοί συμμετοχής στα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (Αγίου Ανδρέου 253,

τηλ. 25745919), ενώ διευκρινίζεται ότι αριθμοί δε θα δοθούν στο σημείο εκκίνησης.

Ο Δήμος καλεί τους εκπροσώπους των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Παιδική Παρέλαση, να περάσουν από τα γραφεία κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες και ώρες για να πάρουν αριθμό, ο οποίος θα δοθεί με σειρά προσέλευσης. Σημειώνεται ότι της παρέλασης θα προηγηθούν άτομα και ζεύγη.

Η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα αρχίσει στις 11.30 με σημείο εκκίνησης τον παραλιακό δρόμο παρά τα φώτα τροχαίας του δημόσιου κήπου, ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο, το αργότερο μέχρι τις 10.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα