Διευκρινίζει η ΑΕΛ για τη συναυλία

Η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωση της διευκρινίζει για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας που θα παρευρεθούν

στην Συναυλία της Χρονιάς στις 30 Ιουλίου στον χώρο στάθμευσης ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ με τους ΒΑΣΙΛΗ Παπακωνσταντίνου και ΓΙΑΝΝΗ Ζουγανέλη τα ακόλουθα:

1. Εξ αιτίας της μεγάλης προπώλησης που υπάρχει αποφασίστηκε ότι οι είσοδοι (Βόρεια και Νότια του χώρου στάθμευσης) θα ανοίξουν μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, δηλαδή στις 19:00. Έναρξη Συναυλίας στις 21:00.

2. Τα ταμεία στο χώρο θα ανοίξουν στις 18:00 και θα υπάρχουν στην Βόρεια και Νότια πλευρά του χώρου στάθμευσης όπου θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία.

3. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ η Πλανοδιοπώληση.

4. Εντός του περιφραγμένου χώρου της Συναυλίας θα υπάρχουν ειδικά περίπτερα για την πώληση προϊόντων τα οποία θα πλαισιώνονται από εθελοντές/ιες φίλους της ΑΕΛ τους οποίους ευχαριστούμε προκαταβολικά.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Στον χώρο μας όλα τα προϊόντα θα πωλούνται σε πολύ προσιτές τιμές (π.χ. μπύρα 2 ευρώ, Σουβλάκι 1 ευρώ και άλλα πολλά).

5. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ η μεταφορά τροφίμων ή ποτών εντός του χώρου της Συναυλίας.

6. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου θα υπάρχουν εντός και εκτός του χώρου Συναυλίας ΑΕΛίστες Επιτηρητές με διακριτικά και παρακαλείστε να ακολουθείτε τις κατευθύνσεις τους.

7. Στον περιφραγμένο χώρο της μιας από τις δύο κερκίδες που υπάρχουν θα κρατηθεί χώρος για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας τα οποία θα επιστρέψουν στην Κύπρο την ίδια μέρα ειδικά για την Συναυλία.

Καταλήγοντας, πρέπει να αναφέρουμε ότι η Διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε ύστερα από αρκετά χρόνια να προχωρήσει στην διοργάνωση μιας τέτοιου είδους εκδήλωσης και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο προχώρησε με τεράστια ονόματα όπως αυτά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Ζουγανέλη. Είναι πλέον βέβαιο ότι από οργανωτικής άποψης όλα θα κυλήσουν στην εντέλεια, αλλά τον σημαντικότερο ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης θα έχει η μαζική προσέλευση των χιλιάδων ΑΕΛιστών.

Καλούμε τους απανταχού ΑΕΛίστες να συμμετέχουν οικογενειακώς στην Συναυλία της Χρονιάς. Για μια αξέχαστη ΑΕΛίστικη βραδιά, αλλά και για την οικονομική στήριξη της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού!

Keywords
Τυχαία Θέματα