Διευκρινίσεις Αντικαρκινικού Πάφου για ασθενή με πρόβλημα νοσηλείας

Αναφορικά με την είδηση που αφορούσε την 51χρονη καρκινοπαθή στην επαρχία Πάφου, η οποία είναι αντιμέτωπη με πρόβλημα νοσηλείας,



Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με ανακοίνωση που εξέδωσε με την ένδειξη επείγουσα, αναφέρεται στην υπόθεση της 51χρονης καρκινοπαθούς στην επαρχία Πάφου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα νοσηλείας, και δηλώνει ότι «τόσο η ασθενής όσο και η οικογένειά της λάμβαναν υπηρεσίες στήριξης από τον Σύνδεσμο, ο οποίος επί μήνες ήταν κοντά τους για κάθε τους ανάγκη».

Προσθέτει πως

όταν προέκυψε το πρόβλημα νοσηλείας της καρκινοπαθούς, «από την πρώτη στιγμή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σε στενή συνεργασία με το “Friends' Hospice Paphos” και τον Ιατρικό Διευθυντή του Κέντρου, Δρα Άριστο Γεωργίου, έκανε όλα τα απαραίτητα διαβήματα για επίλυση του προβλήματος και για στήριξη της ασθενούς».

Αναφέρει περαιτέρω ότι με τη συμβολή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έγιναν διευθετήσεις για της στέγαση της ασθενούς, ενώ «όλες οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου βρίσκονται στη διάθεση της στο πλαίσιο των νέων μέτρων για διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού».

Στην ανακοίνωση, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος εκφράζει ευχαριστίες στον Δρ. Άριστο Γεωργίου, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την ίδια την Υπουργό Ζέτα Αιμιλιανίδου,  στον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, Χρίστη Λοϊζίδη, και τον Δρα Ιωσήφ Μουτήρη, όπως και τον θεράποντα ιατρό της ασθενούς, Δρα Γιώργο Άστρα, για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει για την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα