Διαξιφισμοί ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ στον αέρα: «Πρέπει να χαμογελάσω»-«Σπάζετε το διάταγμα»

Τον απόηχο της παραίτησης του Δημήτρη Συλλούρη συζήτησαν στο στούντιο του «Πρωτοσέλιδου» ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αντρέας Κυπριανού, και η βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αλληλοκατηγορίες. 

Αρχικά ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Κοινοβούλιο περνάει ιστορικά μαύρες μέρες, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η αξιοπιστία του και μέσα σε αυτά τα πλαίσια ελπίζω να βρεθεί μια συναινετική λύση για τον Πρόεδρο

της Βουλής».

Διαβάστε εδώ: Διαδικτυακός «πόλεμος» ΔΗΣΥ – Άντρου με φόντο Τζιοβάννη

Η βουλευτής του ΔΗΚΟ είπε ότι με την παραίτηση Συλλούρη δεν κλείνει το κεφάλαιο της διαφθοράς αλλά ανοίγει. Σχολίασε την τοποθέτηση του παραιτηθέντος προέδρου της Βουλής, τονίζοντας ότι προκάλεσε πολλή απογοήτευση.

Όταν ο Αντρέας Κυπριανού έκανε αναφορά σε μια ρήση του προέδρου των ΗΠΑ, Χάρι Τρούμαν, για τον πλουτισμό των πολιτικών, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτους διερωτήθηκε ποιον θέλει να φωτογραφήσει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ με τη συγκεκριμένα αναφορά. Μάλιστα, τον ρώτησε ποιον θέλει να φωτογραφήσει από τη δική του παράταξη, ενώ τον κάλεσε να μάθει να σέβεται τους συνομιλητές του.

Στη συνέχεια η συζήτηση γύρισε τις αρμοδιότητες του Γενικού Ελεγκτή με τους δύο βουλευτές να μπαίνουν σε νέα αντιπαράθεση, με εκφράσεις όπως «κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε», ενώ όταν κατέβασε τη μάσκα ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτους του είπε ότι παραβιάζει το διάταγμα, ενώ αυτός απάντησε ότι ήθελε να αναπνεύσει και να χαμογελάσει.

Δείτε τα επίμαχα σημεία στο 18:12 και στο 25:33 του βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η επόμενη ημέρα της παραίτησης Συλλούρη- Σύσκεψη Αρχηγών για τα επόμενα βήματα
 

Keywords
Τυχαία Θέματα