Διατηρήθηκε στην κορυφή η Μπαρτσελόνα...

Στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Μπαρτσελόνα που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπέτις. Αν και δυσκολεύτηκε τελικά η Ατλέτικο έκαμψε την αντίσταση της Βαγεκάνο χάρη σε τέρμα του Γκριεζμάν και πήρε τη νίκη με 1-0. Με τον Μπέιλ να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ, η Ρεάλ νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Σοθιεδάδ και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Η Μπαρτσελόνα αν και δεν απέδωσε τρομερό ποδόσφαιρο, κατάφερε να φύγει με το διπλό (2-0) από την έδρα της Μπέτις

και παρέμεινε στην κορυφή με δύο αγώνες να μένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος. Η στιγμή που άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 35ο λεπτό. Ο Βέστερμαν της Μπέτις δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, κάτι που έδωσε το πλεονέκτημα στους "μπλαουγκράνα".

Γκολ μπορεί να μην πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν όμως να ανοίξουν το σκορ με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου. Ο Ράκιτιτς εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 50' και από κοντά έγραψε το 0-1. Η Μπέτις ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στο ματς και μοιραία ήρθε και το δεύτερο τέρμα των Καταλανών στο 81'. Ο Σουάρες αυτή τη φορά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και "κλείδωσε" το τρίποντο για την ομάδα του.

Μπέτις (4-2-3-1): Αδάν, Γκονθάλεθ, Πετσέλα, Βέστερμαν, Μοντόγια, Πετρός, Εντιαγέ, Θεχούδο, Χοακίν (55' Μουσοντά), Θεμπάγιος (69' Πορτίγιο), Κάστρο (79' Φαν Βόλφσβινκελ)

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο (88' Τερ Στέγκεν), Άλβες (74' Ρομπέρτο), Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς (86' Τουράν), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα