«Διασκεδάστε, αλλά... όχι hangover με τη Μπόρνμουθ»

Άδεια στους ποδοσφαιριστές του να διασκεδάσουν όσο θέλουν σήμερα το βράδυ αλλά και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όμως να μην εμφανιστούν με... hangover στο ματς του Σαββάτου με τη Μπόρνμουθ, έδωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι!

Η Λέστερ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας βρεθεί στην κορυφή μαζί με την Άρσεναλ στους 39 βαθμούς, έστω κι αν τυπικά είναι στη 2η θέση λόγω του μειονεκτήματος στη

διαφορά τερμάτων.

Ο Ρανιέρι, που φροντίζει κάθε φορά να δίνει... «τυράκια» στους ποδοσφαιριστές του και να κερνάει πίτσες και κρασί κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα παιχνίδι με μηδέν παθητικό, έκανε κάτι αντίστοιχο και για τις εορταστικές, αυτές, ημέρες.

Ενόψει της αλλαγής του χρόνου και της Πρωτοχρονιάς την Παρασκευή, παρά το γεγονός πως στις 2/1 υπάρχει το ματς με τη Μπόρνμουθ για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ, ο Ιταλός κόουτς των «αλεπούδων» ανέφερε:

«Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν το ελεύθερο να διασκεδάσουν και ξέρω ότι είναι επαγγελματίες. Μπορούν να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά γιατί είχαμε ένα καταπληκτικό 2015, όμως, θα πρέπει να σκέφτονται και το ματς με τη Μπόρνμουθ γιατί είναι πολύ δύσκολη ομάδα και οφείλουμε να εμφανιστούμε 100% συγκεντρωμένοι στο προσεχές παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα