Διαδικτυακή εξύβριση δέχθηκε ο Δρ Αναστασιάδης, μετά την παρέμβαση στο ΣΙΓΜΑ

Διαδικτυακή εξύβριση δέχθηκε ο Πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, Μιχάλης Αναστασιάδης, μετά την παρέμβαση του στις Τομές στα Γεγονότα στις (15/12).

Συγκεκριμένα, χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξύβρισε και πρόσβαλε τον Δρα Αναστασιάδη, αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθο Τσουρούλλη.

Διαβάστε ακόμη:

Αναστασιάδης:Δε γνωρίζω άλλη λοιμώδη νόσο που να κόστισε τη ζωή σε τόσα παιδιά

Άμεση ήταν η αντίδραση του του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, που με ανακοίνωση καταδίκασε το περιστατικό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος καταδικάζει μετά βδελυγμίας την δημόσια εξύβριση μέσω διαδικτύου που υπέστη ο Γραμματέας του ΠΙΣ και Πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, Δρ Μιχάλης Αναστασιάδης, και προασπίζεται την τιμή και την επιστημονική του αξιοπρέπεια.
Στην προκειμένη περίπτωση, ο «σχολιασμός» ξέφυγε εντελώς από τα όρια της ευπρέπειας και επιχείρησε να προσβάλει την τιμή, την αξιοπρέπεια, την υπόληψη και την επιστημονική φήμη του συναδέλφου, στον οποίο εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Ο ΠΙΣ ξεκαθαρίζει για ακόμη μία φορά ότι ουδεμία ανοχή μπορεί να υπάρξει σε τέτοιες ανήθικες και αθυρόστομες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε μέλους μας.

Ο ΠΙΣ και οι εκπρόσωποί του θα συνεχίσουν να εργάζονται για το καλό της δημόσιας υγείας και της ιατρικής, με βάση τις αρχές της επιστήμης.

Επιπλέον, με ανάρτησή του στο Twitter, o Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης, ανέφερε «Έχει αναγάγει την αμετροέπεια και την αγένεια σε modus vivendi και την μπουρδολογία σε επιστήμη. Και μόνο που ασχολείσαι... λερώνεσαι μαζί του».

Έχει αναγάγει την αμετροέπεια και την αγένεια σε modus vivendi και την μπουρδολογία σε επιστήμη. Και μόνο που ασχολείσαι... λερώνεσαι μαζί του. pic.twitter.com/H0G6sw6vUg

— Chr.Tsouroullis (@tsouroullis) December 16, 2021

Διαβάστε ακόμη: Στο Δικαστήριο τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και οι απειλές κατά της ΠΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα