Δεξιότητες για εκπαιδευτές ξένων γλωσσών στη διδασκαλία για άτομα με δυσκολίες

Ο οργανισμός COMCY συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο TuDOrs: Turning the learning disabilities into opportunities που στοχεύει στη βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών (ΞΓ) στη διδασκαλία ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες (ΜΔ). Η συζήτηση επικεντρώνεται επίσης στις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο τα άτομα με ΜΔ, όσο και οι εκπαιδευτικοί  ΞΓ. 

Πρόκειται να υλοποιηθεί σε εθνικό επίπεδο, διαδικτυακή ομάδα συζήτησης, η οποία θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, η ώρα 10:00 – 11:30.

Η

συμμετοχή και συμβολή εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών στην ομάδα συζήτησης είναι ζωτικής σημασίας, καθώς θα θέσει τα θεμέλια για την οριοθέτηση και ανάπτυξη δωρεάν διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης του κινηματογράφου, Φεντερίκο Φελίνι, δήλωσε ότι:

“Μια διαφορετική γλώσσα αποτελεί μια διαφορετική οπτική της ζωής”

Αν διδάσκετε ΞΓ και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτή την πρωτοβουλία, παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο εδώ, καθώς και όπως προωθήσετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο σε άτομα που πιστεύετε ότι τα αφορά και τα ενδιαφέρει.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι μέχρι την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021.

Στο παρόν στάδιο, η κοινοπραξία του έργου η οποία απαρτίζεται από Κύπρο, Σλοβενία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιρλανδία, Ιταλία και Ρουμανία, υλοποιεί ομάδες συζήτησης με στόχο την συλλογή κατάλληλων μεθόδων και διαθέσιμων εργαλείων για τη διδασκαλία ΞΓ σε άτομα με ΜΔ (νέους και ενήλικες).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, επισκεφτείτε:

την ιστοσελίδα του έργου: www.tudors.academyτην σελίδα του έργου στο Facebook: www.facebook.com/TheTudorsAcademy

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22420110 ή μέσω email στο [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα