«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, βλέπω να παίζεται μεταξύ Απόλλων-ΑΠΟΕΛ»

Ένα από τα τελευταία χαρτά της, αν όχι και το τελευταίο, στην προσπάθεια για παραμονή της στην πρώτη κατηγορία παίζει απόψε η ΠΑΕΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο αρχηγός του προσφυγικού σωματείου, Μάριος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport για...

...το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Ξεραμε απο την αρχή ποιοί είμαστε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»

...τους στόχους: «Ως ομάδα να ήμασταν σε ένα καλύτερο σημείο στον βαθμολογικό πίνακα. Στόχος μου με τη νέα χρονιά να είμαι κάπου καλύτερα».

...την Εθνική: «Ήλπιζα και ήθελα να πάω στην εθνική καθώς φέτος κάνω μία παραγωγική χρονιά, ελπίζω να πάω με τις επόμενες κλήσεις. Έιχα τρείς συμμετοχές με την Εθνική ελπίζω να γίνουν περισσότερες».

...την ήττα απο τον Εθνικό: «Aπό τη στιγμή που πήρες βαθμούς απέναντι στους μεγάλους ήθελες κάτι παραπάνω. Το 4-0 επηρεάζει τον εγωισμό του ποδοσφαιριστή.Ήταν μία βαριά ήττα, αλλά βλέπουμε παρακάτω».

...τις εντυπώσεις που άφησε η ΠΑΕΕΚ: «Θέλουμε κάτι ουσιαστικό, πρέπει να κρατάμε αποτελέσματα, θέλουμε την ουσία, αν και καταφέραμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, χρειαζόμαστε όμως τους βαθμούς».

...το αν θα αγωνίζεται του χρόνου στην Πάφο: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Όταν υπάρξει θα ανακοινωθεί, είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά δεν είναι σωστό να τις αναφέρουμε».

Για την μάχη για το πρωτάθλημα: Φέτος απολαμβάνω όλα τα παιχνίδια, βλέπω να παίζεται μεταξύ Απόλλων-ΑΠΟΕΛ θα δούμε στο παιχνίδι ανάμεσά τους που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, Απόλλων#45ΑΠΟΕΛ,den, apollon#45apoel