Η Καμίλα «εκθρονίζει» τη Μέγκαν ως προστάτιδα του Εθνικού Θεάτρου

Η Δούκισσα της Κορνουάλης έγινε βασιλική προστάτιδα του Εθνικού Θεάτρου από τη Βασίλισσα, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Μέγκαν, η οποία αποσύρθηκε από τον ρόλο όταν αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το SkyNews, o νέος ρόλος για την Καμίλα σηματοδοτεί ένα άλλο σημάδι της πίστης της Βασίλισσας στη Δούκισσα της Κορνουάλης, αφού

αποκάλυψε την επιθυμία της να την υποστηρίξει ως μελλοντική βασιλική σύζυγο βασίλισσας στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο μήνυμά της τον περασμένο μήνα.

Η αιγίδα του Εθνικού Θεάτρου ήταν μία από τις δύο βασιλικές χορηγίες που η Βασίλισσα παρέδωσε στη Μέγκαν το 2019.

Το 2021, μετά από μια ανασκόπηση του έτους μετά την παραίτηση των Σάσεξ ως ανώτερων εργαζομένων στην βασιλική οικογένεια, αφαιρέθηκε η προστασία του Εθνικού Θεάτρου της Μέγκαν.

Ένα «προνόμιο» για το θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο είπε ότι χαίρεται που η Καμίλα, η οποία είναι μακροχρόνια υποστηρίκτρια των τεχνών, ανέλαβε τον ρόλο και την περιέγραψε ως αφοσιωμένη λάτρη του θεάτρου.

Ο διευθυντής και από κοινού διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Θεάτρου, Ρούφους Νόρις, δήλωσε: «Είναι προνόμιο να καλωσορίζουμε τη Δούκισσα της Κορνουάλης ως Βασιλική Προστάτιδα του Εθνικού Θεάτρου.

«Η δούκισσα συμμερίζεται την πεποίθησή μας ότι το θέατρο εμπλουτίζει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους και ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στις τέχνες και τη δημιουργικότητα ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι μετακόμισαν στις ΗΠΑ αφού ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τώρα ζουν στην Καλιφόρνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα