Δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα, όμως...

Είναι λογικό και απόλυτα φυσιολογικό να δηλώνουν στην ΑΕΛ ότι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια μέχρι το τέλος. Σίγουρα μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ είναι δεδομένο πως δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα.

Όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι μετά το ψεσινό αγώνα με την Ανόρθωση, πως η ΑΕΛ μάλλον χάνει το ''τρενο'' της Ευρώπης. Πρέπει να γίνει η μεγάλη ανατροπή για να το καταφέρει. Το -9 απο την 3η Ανόρθωση

και το -7 απο την 4η ΑΕΚ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στην Λεμεσιανή ομάδα το έχουν εμπεδώσει οτι μάλλον δεν θα υλοποιήσουν τον στόχο τους. Το κλειδί ήταν με την Ανόρθωση. Όμως όπως δήλωσε και ο Ντούσαν Κέρκεζ όταν η μπάλα δεν μπαίνει στο μπλεκτό, τότε την πληρώνεις. Η ΑΕΛ ήταν πιο ''ζωντανή'' από ην Ανόρθωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως κυρίως στο Ά μέρος δεν κατάφερε να σκοράρει αν και είχε τις ευκαιρίες να το κάνει και από την άλλη η Ανόρθωση είχε την ουσία και στο τέλος πήρε αυτή αυτό που ήθελε.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Πλέον στην ΑΕΛ για να ελπίζουν θα πρέπει να κάνουν μεγάλη αντεπίθεση , να παίρνουν μόνο τις νίκες και να εκμεταλλεύονται τις απώλειες των άλλων που θα υπάρξουν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Για αυτό το μοναδικό ζητούμενο, θα πρέπει να σηκώσουν άμεσα το κεφάλι και να κοιτάξουν μπροστά .

Keywords
Τυχαία Θέματα