Αυξημένες νεφώσεις - Πότε αναμένεται να υποχωρήσει η σκόνη

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά, στα νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα

ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 12 βαθμούς στα παράλια.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις αλλά στην ατμόσφαιρα αναμένεται και σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα συνεχίσει να παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ιδιαίτερα αισθητή στα δυτικά παράλια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η σκόνη αναμένεται να υποχωρήσει, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα