Δεν τα κατάφερε ούτε στο Χετάφε η Μπιλμπάο

«Σκόνταψε» στο Χετάφε η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη.

Ακόμη δύο βαθμούς στην προσπάθεια της να παραμείνει κοντά στην τετράδα του Champions League πέταξε στο Χετάφε η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Βάσκοι έμειναν στο 2-2 με

τη Χετάφε σε ματς, όπου προηγήθηκαν δύο φορές, όμως ισάριθμες δέχθηκαν την ισοφάριση από την αντίπαλό τους. Έτσι η Μπιλμπάο έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί το εκτός 1-1 με τη Σεβίλλη και η ήττα από την Ατλέτικο (0-1) στη Χώρα των Βάσκων.

Η Αθλέτικ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 2', όμως η γηπεδούχος έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με τον Αλένια στο 27'. Η Μπιλμπάο είχε απάντηση... Βρήκε το 2ο γκολ στο 62' με τον Ραούλ Γκαρσία έπειτα από ασίστ του Ινιάκι Γουίλιαμς, όμως και πάλι οι Βάσκοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους.

Και αυτό γιατί στο 76' ήρθε ο Μουνίρ μόλις 3 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς αντί του Μακσίμοβιτς, να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στο ματς.

Έτσι η Μπιλμπάο κινδυνεύει με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής να είναι εκτός εξάδας με σημαντική διαφορά από τις 4 πρώτες και ενώ είχε ξεκινήσει τη σεζόν με 5-1-1!

Keywords
Τυχαία Θέματα