Δεν συμπεριλαμβάνεται το δικηγορικό «Ν.Αναστασιάδης» στις 26 πολιτογραφήσεις

Το δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης &Συνεταίροι, δεν συμπεριλαμβάνεται σ΄ αυτά που χειρίστηκαν τις 26 πολιτογραφήσεις, για τις οποίες το Υπουργικό Συμβούλιο, εξήγγειλε την έναρξη διαδικασίας αποστέρησης τους.

Αυτό ανέφερε στο Sigmalive ανώτερη πηγή του Υπουργείου Εσωτερικών μετά από σχετική ερώτηση. Την έναρξη διαδικασίας αποστέρησης της ιδιότητας του πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας, από 26 πρόσωπα, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο μετά από την τετράωρη του συνεδρία την Τέταρτη (6/11).

Πρόκειται για 5 Κινέζους,

1 Ιρανό, 1 Μαλαισιανό (τον Τζο Λόου), 2 Κενυάτες, 9 Ρώσους και 8 Καμποτζιανούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για εννιά επενδυτές, σύνολο 26 πρόσωπα μαζί με τους συγγενείς τους, οι οποίοι επίσης έλαβαν κυπριακό διαβατήριο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε αποκλειστική του συνέντευξη στην "Σημερινή της Κυριακής" στις 27 Οκτωβρίου είχε δηλώσει: «Παραιτούμαι αν παρανόμησα για τα διαβατήρια». O Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ίδια συνέντευξη είχε υποστηρίξει ότι δόθηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία περίπου 5 χιλιάδες υπηκοότητες και το πρώην δικηγορικό του γραφείο στο σύνολο υπέβαλε 42 αιτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα