Χρήστος Δώνης : Το τρυφερό καλωσόρισμα του νεογέννητου γιου του

17:15 6/11/2019 - Πηγή: In.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Δώνη, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (5/11)  ο 25χρονος άσσος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δώνης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Η σύντροφος του 25χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Σοφία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που έχει ήδη κλέψει την καρδιά του ζευγαριού.

View this
post on Instagram

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη έκπληξη .! Πόλυ σημαντικό να έχεις ανθρώπους που σε νοιάζονται! Ευχαριστώ και όλους εσάς για όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει απο το πρωί!

A post shared by Christos Donis (@christos_donis) on Oct 9, 2019 at 12:45pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Christos Donis (@christos_donis) on Aug 8, 2017 at 10:43am PDT

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο με υγεία.! Καλα χριστούγεννα . Ευχαριστώ για τις πανέμορφες ευχές σας.! #vienna #austria @sofia_chatziandreou #very #cold

A post shared by Christos Donis (@christos_donis) on Dec 25, 2016 at 11:18am PST

Την ίδια ώρα βέβαια που ο Χρήστος Δώνης έγινε μπαμπάς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης έγινε αυτόματα παππούς.

«5/11/19! Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας μικρέ μπόμπιρα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δώνης στο Instagram, ανακοινώνοντας έτσι την ευχάριστη είδηση.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής, από τα πρώτα δώρα που πήρε ο Δώνης τζούνιορ ήταν ένα καλάθι με δωράκια του Παναθηναϊκού.

View this post on Instagram

5/11/19 ! Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας μικρέ μπόμπιρα!

A post shared by Christos Donis (@christos_donis) on Nov 5, 2019 at 7:50am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα