Δεν… πτοήθηκε από τον Πετρίδη ο Κόρε: «Τώρα πρέπει να μιλήσουμε με Γένσεν»

Στο περιθώριο του εναρκτήριου αγώνα στο πρωτάθλημα CYTA 2020/21 ο Πρόδρομος Πετρίδης επιχείρησε να βάλει -μια και καλή- τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Μάικ Γένσεν από τον ΑΠΟΕΛ.

«Δεν υπήρξε τίποτε. Καθημερινά βλέπουμε διάφορα, να μην χαρακτηρίσω. Ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και είναι από τους πολύ σημαντικούς παίκτες. Μαζί με τον προπονητή θεωρήσαμε ότι έπρεπε να είναι και εκ των αρχηγών», ανέφερε

στην κάμερα της Cablenet ο πρόεδρος της εταιρείας λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα (2-2).

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση, ωστόσο, προφανώς δεν έκανε το αυτί του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν να ιδρώσει. Ο Νορβηγός πρώην προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» και νυν τεχνικός της Μπραν παραχώρησε δηλώσεις σε νορβηγική ιστοσελίδα και έδειξε πως ουδόλως είναι διατεθειμένος να σταματήσει την προσπάθεια νέας συνεργασίας με τον 33χρονο Δανό άσο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τα ρεπορτάζ στη Δανία περί διάθεσης αποχώρησης του Γένσεν από τον ΑΠΟΕΛ ο Ινγκεμπρίγκτσεν απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Το τελευταίο πράγμα που άκουσα για τον Μάικ ήταν ότι εντάχθηκε στην ομάδα των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ. Αλλά είναι σαφές ότι ο Μάικ Γένσεν είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Δεν έχουμε συζητήσει μαζί του, αλλά πρέπει να το κάνουμε τώρα».

Μένει να φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της συνομιλίας των δύο πλευρών...

Keywords
Τυχαία Θέματα