«Δεν πληρωθήκαμε ποτέ στην ώρα μας»

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που εξασφάλισε την ελευθερία του ο Κρίστιαν Τσάβες μιλά για όσα πέρασε και βίωσε στον ΠΑΣ. Βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του στο πλευρό της κόρης του που τόσο του έλειψε και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από 2,5 επιτυχημένα χρόνια στην Ελλάδα.

Αρχικά είπε: "Με κούρασαν πολύ τα ψέματα του προέδρου και του τεχνικού μας διευθυντή στον ΠΑΣ και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τη χώρα σας. Επρεπε

οι δυο τους να είναι πιο σοβαροί. Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία των παραδειγμάτων, ευτυχώς τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου. Μπορώ όμως να σου πω αυτό. Οσο έμεινα στον ΠΑΣ δεν πληρωθήκαμε ποτέ στην ώρα μας".

Για το ενδιαφέρον άλλων ελληνικών ομάδων και μας αποκάλυψε τα εξής: "Υπήρξε επίσημη πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης και επίσης υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ το οποίο δεν έγινε ποτέ πρόταση. Από την ΑΕΚ, που ακούστηκε, δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου".

Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος "Υπάρχουν μόνο τρεις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες μάχονται απλώς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό"

Για το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας "Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω τίποτα"

Ελλάδα πέρασε την οικονομική κρίση πολύ πιο ήρεμα σε σχέση με την Αργεντινή. Οι Ελληνες είστε πάντα ευγενικοί, έτοιμοι να βοηθήσετε τον συνάνθρωπό σας. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έχετε το ίδιο επίπεδο με τη δική μου πατρίδα (γέλια). Δεν ξέρω αν γυρίσω ποτέ, το σίγουρο είναι ότι μου έλειψε η κόρη μου καθώς υπέφερα μακριά της".

Πηγή: contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα