«Δεν λέει κάτι απλά για να το πει. Κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε ποτέ»

Σε αντίθεση με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Απόλλωνα η Ανόρθωση απέφυγε την... μπανανόφλουδα στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα CYTA 2020/21 και με το εντός έδρας 3-1 κόντρα στον Ερμή εξασφάλισε την πρώτη νίκη της στη σεζόν.

«Κάθε Ανορθωσιάτης έχει χαμόγελα ανάλογα με αυτά των Σίλντενφελντ, Γκαλίτσιου και Κατσαράβα που είναι οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας που ανεβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είδαμε ότι ο ΑΠΟΕΛ,

η Ομόνοια και ο Απόλλων έχασαν βαθμούς και οι ποδοσφαιριστές μας ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και πήραν το ζητούμενο», σχολίασε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος ακολούθως τοποθετήθηκε για...

…για την εμφάνιση: «Το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε και για τα δεδομένα της εποχής το συνδυάσαμε με καλή εμφάνιση. Τα πήγαμε αρκετά καλά, ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο του προπονητή. Θα μπορούσε να ερχόταν πιο εύκολα η νίκη, καθώς μας άγχωσε το γκολ του Ερμή, αλλά τα καταφέραμε».

…για τα παράπονα του Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν μπορούμε να προγραμματιστούμε, αν δεν ξέρουμε το πρόγραμμα. Υπογράμμισε την κατάσταση των τελευταίων μηνών με τη δήλωση του ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τα λέει έξω από τα δόντια και είναι αλήθειες, δεν λέει κάτι απλά για να το πει».

…τους στόχους: «Πέρσι είχαμε όλα τα φόντα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ήρθε η πανδημία και δεν μπορέσαμε να το πράξουμε. Φέτος με τις προσθήκες και τις αλλαγές στο ρόστερ πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη η ομάδα και, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους».

…την ενίσχυση: «Είπε και ο προπονητής ότι δεν θα γίνει κίνηση απλά για να γίνει. Βρισκόμαστε σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη μεσαία γραμμή, δεν υπάρχει κατάληξη, αλλά θέλουμε το συντομότερο να κλείσουν οι εκκρεμότητες. Γίνεται προσπάθεια για να προκύψει αποτέλεσμα».

…τον κόσμο: «Ήταν κοντά στις 2.200 οι οπαδοί μας. Ήταν περίεργη κατάσταση για όλους, τον κόσμο, τους συνάδελφους δημοσιογράφους και για όλους μας. Δεν ήταν εύκολο και καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Κάποιος που για χρόνια έμαθε να είναι στην ίδια θέση πήγε αλλού. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας αναγκάζουν να κάνουμε πράγματα που δεν τα κάναμε ποτέ στην ζωή μας».

…το παιχνίδι με την Πάφο την Παρασκευή: «Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στο μεταξύ μας φιλικό και στο παιχνίδι τους με την Ομόνοια. Στόχος μας είναι η νίκη σε αυτή την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση».

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, είναι απαράδεχτο, για όνομα του Θεού» (vid)Έξαλλος ο Καλτσάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα