«Δεν είναι άσχημος βαθμός, αλλά δεν θα πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες»

Την αποτίμηση της εντός έδρας ισοπαλίας της εθνικής Κύπρου με τη Σλοβακία, στην πρεμιέρα τόσο του Νίκου Κωστένογλου όσο και της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, έκανε ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΚΟΠ μίλησε στον Super Sport FM

για...

...την ισοπαλία με Σλοβακία: «Είδαμε μια Εθνική πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε, είχε προσήλωση, αγωνιστικότητα, πάθος όλα αυτά που χρειάζονται για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Η Σλοβακία είναι δυνατή ομάδα αλλά νομίζω καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τον αντίπαλο, δεν μας έκαναν πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά ο βαθμός δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες απλά μας ικανοποιεί η παρουσία και τον κόσμο το ίδιο, αυτά τα μηνύματα και τα σχόλια είναι που λαμβάνουμε και ελπίζουμε να τα κρατήσουμε και μετά τον αυριανό αγώνα. Με μόλις δύο προπονήσεις με τον νέο προπονητή πήγαμε στο παιχνίδι, αλλά ήταν έτοιμη η ομάδα μας και διαβασμένη, αυτό μας χαροποιεί».

...τον Νίκο Κωστένογλου: «Είχε μελετήσει πολύ καλά με τους συνεργάτες του την Σλοβακία, είναι και η προσπάθεια των διεθνών μας είναι μπορούμε να πούμε μία συλλογική προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια θεωρούμε είναι η αρχή για καλύτερες μέρες που θα ακολουθήσουν».

...το αυριανό ματς με την Κροατία: «Προέρχεται από ήττα από την Σλοβενία, ήταν στο πρώτο γκρουπ στην κλήρωση, είναι μεγάλη ομάδα. Δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και μετά την ήττα θα έχουν πίεση στο μεταξύ μας παιχνίδι και αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το δικό μας έργο. Εμείς όμως θα προετοιμαστούμε με μία προπόνηση, χθες έγινε αποθεραπεία και μετά ήταν το ταξίδι, σήμερα θα έχουμε την συνέντευξη τύπου του προπονητή μας και την προπόνηση, αναμένουμε να δούμε τις επιλογές του τεχνικού μας. Παίζουμε με Κροατία, μετά ταξίδι στην Κύπρο και παιχνίδι με Σλοβενία, είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά πρέπει να προσαρμοστούν τα παιδιά. Δεν έχουμε αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο ο κος Κωστένογλου για το ποιους θα διαλέξει για την αποστολή και την αρχική εντεκάδα. Χρειάζεται σοβαρότητα, δεν πετάμε στα σύννεφα, επειδή κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ελπίζω να είμαστε σοφότεροι και να λέμε θετικά σχόλια και μετά την αυριανή αναμέτρηση».

...την Εθνική Ελπίδων: «Έχουμε παιδιά τα οποία πέρασαν από την Εθνική Ανδρών, έχουν αγωνιστικά λεπτά στις ομάδες τους στην πρώτη κατηγορία έχουμε καλό υλικό και ο προπονητής Γιάννης Οκκάς κάνει πολύ καλή δουλειά και ελπίζουμε να έρθουν επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν,den