Δεν χάθηκε τίποτα…παρά μόνο δυναμική

Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη έμεινε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Τόμας Κριστιανσεν μετά και το 0-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα συμπλήρωσε τέσσερα σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (ένα στο κύπελλο), ωστόσο όπως φαίνεται δεν χάνεται και κάτι.

Οι διαφορές στη βαθμολογία είναι τόσο μικρές που ακόμη και με τρεις απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα η ομάδα του Δανού τεχνικού είναι μέσα στους στόχους της. Ένας απ’ αυτούς είναι η παραμονή στο πρώτο γκρουπ κάτι το οποίος θα επιτευχθεί. Από την άλλη

μέσα από το πρώτο γκρουπ θα προσπαθήσει να διακριθεί κατακτώντας τη θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη. Υπάρχουν ακόμη δώδεκα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και σίγουρα πολλά μπορούν να γινούν.

Όμως το πιο σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας είναι πως χάνει από τη δυναμική της και την αυτοπεποίθηση της. Γιατί άλλο να προέρχεσαι από νίκες και άλλο από απώλειες. Και όταν δεν κερδίζεις σίγουρα χάνεις από αυτά τα δυο στοιχεία. Φαίνεται και στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι δεν έχουν την απόδοση των τελευταίων αγωνιστικών.

Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της ΑΕΚ καλείται να επαναφέρει στην ομάδα την δυναμική και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται προκειμένου να μπει πιο δυναμικά στους επόμενους αγώνας και να διεκδικήσει ότι μπορεί για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα