Δεν χάρηκε το ρεκόρ ο Βενγκέρ (video)

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε ιστορικό ρεκόρ, καθώς έφτασε τις 811 παρουσίες στην Premier League στον πάγκο της Άρσεναλ, όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) στην έδρα της μαχητικής Γουέστ Μπρομ.

Η Γουέστ Μπρομ υποδέχτηκε την Άρσεναλ για την τελευταία αναμέτρηση της Premier League για το 2017, με τον Αρσέν Βενγκέρ να ξεπερνάει τον εορτάζοντα σήμερα, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φτάνοντας

τις 811 παρουσίες στην καριέρα του στον πάγκο της Άρσεναλ.

Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκε η Άρσεναλ και είχε την κατοχή και τις πρώτες δύο καλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση αλλά τα σουτ των Λακαζέτ (9') και Ιβόμπι (15') πέρασαν άουτ. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου, δεν μπόρεσε να γίνει καθόλου απειλητική στο πρώτο ημίχρονο με τους «Κανονιέρηδες», να έχουν την κατοχή σε όλο το πρώτο μέρος χωρίς να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες (0-0) στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ είχε την κατοχή και πίεζε την Γουέστ Μπρομ ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού έτσι ώστε οι «Κανονιέρηδες», να καταφέρουν να δημιουργήσουν την πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μπεν Φόστερ, ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε δύσκολα με το πόδι, δύο λεπτά μετά ο Αλεξάντερ Λακαζέτ γύρισε την μπάλα στον Άλεξ Ιβόμπι μέσα στην περιοχή όμως η προβολή του 21χρονου μέσου πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 83' η Άρσεναλ πήρε το προβάδισμα στο «The Hawthorns», με τον... φευγάτο Αλέξις Σάντσες να εκτελεί απευθείας φάουλ η μπάλα να κοντράρει στο τοίχος και να καταλήγει στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων, βέβαια η χαρά για τον Βενγκέρ δεν κράτησε πολύ αφού στο 90ο λεπτό, ο Κάλουμ Τσέιμπερς έκανε χέρι σε γύρισμα του πρώην αριστερού μπακ της Άρσεναλ Κέιρεν Γκιμπς με τον Τζέι Ροντρίγκεζ, να εκμεταλεύεται το... δώρο και έγραψε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Keywords
Τυχαία Θέματα