«Δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να μείνει ο Λεβαντόφσκι»

Η Μπάγερν Μονάχου εντείνει τις προσπάθειες για να μη χάσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός και κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ την τελευταία διετία, σκέφτεται να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και ήδη έχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», αλλά ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, πιστεύει πως τελικά ο «Λέβα» θα μείνει στο Μόναχο:

«Θέλουμε να μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι και για πολλά χρόνια ακόμη. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του και

όχι την παραχώρηση του, αλλά δεν μπορώ να πατήσω ένα κουμπί και να λήξει το θέμα. Μιλάμε μαζί του. Είναι ένας παίκτης, που σκοράρει 30 με 40 γκολ τη σεζόν και φυσικά θέλουμε να τον κρατήσουμε», τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας μιλώντας στο «Sport1».

Πάντως ο μάνατζερ του συνεχίζει παράλληλα τις επαφές με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς ο Πολωνός σταρ σκέφτεται πραγματικά να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά από δώδεκα χρόνια στην μπουντεσλίγκα, τέσσερα στη Ντόρτμουντ και οκτώ στην Μπάγερν Μονάχου. Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Λεβαντόφσκι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Μπάγερν θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023, προσφέροντας νέο συμβόλαιο έως το 2025.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, Λεβαντόφσκι,den, levantofski