«Δεν μπορούμε να μιλάμε τώρα για πρωτάθλημα» (ηχητικό)

Κίρζης για όλους και για όλα.

Στο «κανάλι 6» της Λεμεσού ήταν φιλοξενούμενος ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης ο οποίος μίλησε για την επόμενη μέρα του Απόλλωνα (μετά την παραμονή Εμάνουελ αλλά και το πρόστιμο στους παίκτες) και όχι μόνο.

Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

«Αυτό το οποίο είναι σίγουρο πως δεν είναι καλές ημέρες στον Απόλλων. Υπάρχουν μέρες που έχουμε και καταιγίδες και είναι μια μέρα σαν και αυτή».

«Υποχρέωση μας είναι να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση. Τόσο εγώ αλλά και το Δ.Σ αναγνωρίζουμε πως δεν είμαστε

στη θέση που πρέπει. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας και τους εαυτούς μας γιατί δεν ανταποκριθήκαμε μέχρι σήμερα. Χρειαζόμαστε δουλειά για να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών».

«Ποδοσφαιριστές δεν είναι τώρα σε ξενοδοχείο. Θα πάνε μετά την προπόνηση για να περάσουν μαζί δυο-τρεις ημέρες».

«Εμείς σαν Δ.Σ αυτό που κάνουμε είναι πως παίρνουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλό της ομάδας. Είμαστε εκεί και έχουμε την ευθύνη. Πάντα οι αποφάσεις μας είναι για το καλό της ομάδας. Πήραμε την απόφαση για να ηρεμίσει η ομάδα και να την φέρουμε στον δρόμο των επιτυχιών».

«Δεν πιστεύω στην λέξη χαμένο χαρτί. Αυτό που εξετάζουμε είναι αν μπορεί να προσφέρει ή όχι. Πριν από λίγους μήνες ήταν ο καλύτερος προπονητής. Όλοι έχουν ευθύνες. Πρέπει να βάλουμε τα δεδομένα κάτω και να τα μελετήσουμε. Η ομάδα θα ανακάμψει και σιγά-σιγά θα φέρουμε τον κόσμο μας πίσω»

«Το οικονομικό δεν έπαιξε ρόλο. Ποτέ δεν παίρνουμε αποφάσεις λόγω οικονομικού. Αν υπήρχε αποδέσμευση θα υπήρχε και ένα οικονομικό τίμημα. Αυτό δεν ήταν εμπόδιο αν η λύση ήταν να φύγει ο προπονητής».

«Στις αποτυχίες ακούγονται αρκετά αρνητικά. Η κριτική και ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο. Η ομάδα έδωσε δικαιώματα με τις εμφανίσεις της. Το μόνο που μπορώ να πω ο κόσμος ξέρει ποια είναι η διοίκηση της ομάδας. Η κριτική έπρεπε να γίνει και την αποδεχόμαστε».

«Όλοι το πιστεύαμε πως η ομάδα πήγαινε για το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε γιατί η ιστορία του Απόλλωνα αυτό μας επιβάλλει. Δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά».

«Είμαστε 11 βαθμούς πίσω και δεν μπορούμε να μιλούμε για πρωτάθλημα. Πρέπει να βάλουμε στόχους πιο εφικτούς. Πρέπει να έρθει η ηρεμία και σιγά-σιγά θα αναθεωρήσουμε».

«Δεν θα σταθώ ούτε στις μεταγγαφές αλλά ούτε και για ήταν αξία των παικτών. Έχουμε χρόνο και θα δείξει η συνέχεια αν ο προγραμματισμός ήταν σωστός ή όχι».

«Πριν δυο χρόνια ο κόσμος δεν ήθελε τον Ιοάν Αντόνε. Έφυγε ο προπονητής ο οποίος ο κόσμος δεν τον θωρούσε καλό. Ήταν πρώτος και τερματίσαμε τρίτοι».

«Δεν σημαίνει πάντοτέ ότι μετά από δυο-τρια κακά αποτελέσματα θα πρέπει να διώξουμε τον προπονητή».

«Ο Εμάνουελ είναι υπεύθυνος να διορθώσει τα λάθη».

«Σέβομαι την άποψη των οργανωμένων. Συμμερίζομαι και την αγανάκτηση και την λύπη που περνούν οι φίλοι του Απόλλωνα. Αν η απόφασής τους είναι να μην έρθουν στο γήπεδο είναι σεβαστή. Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας».

«Νομίζω είναι ένας στόχος που θέσαμε από το 2013. Σίγουρα είναι ο μεγάλος στόχος. ΄Ήρθαμε δυο φορές κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

«Δίνω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το νέο της γήπεδο. Υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα όμως. Οι αποφάσεις είναι διαφορετικές γιατί θα υπάρξουν τρεις ομάδες στο γήπεδο αντί μια. Οι κυβερνητικές διαδικασίες θέλουν περισσότερο χρόνο. Δεν μπορούμε από μόνοι μας να κάνουμε κάτι. Υπάρχει καθυστέρηση αλλά δεν σημαίνει πως το έργο έχει μπει στο ντουλάπι».

Keywords
Τυχαία Θέματα