Οικολόγοι: H oυσία στη συνάντηση για το "εδαφικό"

Η ώρα του εδαφικού όπως φαίνεται πλησιάζει αφού η κρισιμότερη συνάντηση θα γίνει στη Γενεύη "τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, κάνοντας δεκτό το αίτημα Ακιντζί για εκτός Κύπρου συζήτηση".

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Ακιντζί φαίνεται να άλλαξε γνώμη και δε θέλει μαζί του Τ/κ αρχηγούς κομμάτων με αποτέλεσμα, όπως διαρρέεται, να σκέφτεται να αλλάξει γνώμη και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών επισημαίνει ότι το θέμα

του ταξιδιού των πολιτικών αρχηγών είναι δευτερευούσης σημασίας. "Η απόφαση για συνομιλίες στο εξωτερικό για το "εδαφικό" επιτείνει το κλίμα δυσπιστίας ανάμεσα στον λαό. Γιατί πρέπει να γίνει μακριά από την Κύπρο η συζήτηση αυτή; Από ποιον φοβούνται οι δύο ηγέτες; Γιατί δεν έγινε συζήτηση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και του προέδρου για τον καθορισμό των κόκκινων γραμμών; Γιατί το εθνικό συμβούλιο παρακολουθεί από την κερκίδα;" αναφέρει.

"Σε αυτό το στάδιο το μόνο που μας απομένει είναι απλά να θυμίσουμε στον πρόεδρο Αναστασιάδη και στην ομάδα διαπραγμάτευσης τις εκάστοτε δηλώσεις τους για την επιστροφή της Μόρφου και της Αμμοχώστου", καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα