Δεν ανανεώνει στην Παρί ο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέστησε σαφές μέσω γραπτής δήλωσής του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων πως είχε ξεκαθαρίσει από τον Ιούλιο του 2022 πως δεν θα προχωρούσε σε επέκταση της συνεργασίας του με την Παρί πέρα από το 2024.

Το καλοκαίρι του 2022 ο Κιλιάν Εμπαπέ προτίμησε να παραμείνει κάτοικος "Παρκ

ντε Πρενς" αποδεχόμενος την πρόταση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί και να μην μετακομίσει στην Μαδρίτη και στην Ρεάλ, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν θα απολαμβάνουν για πολύ καιρό ακόμη τις υπηρεσίες του.

 

Αυτό διαφάνηκε μέσω της αποκάλυψης της Equipe για την επιστολή του προς τους διοικούντες την Παρί, σύμφωνα με την οποία δεν θα ενεργοποιούσε την οψιόν που είχε για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2025, με τον Εμπαπέ να έρχεται την Τρίτη (13/06) να διαλύσει και τις τελευταίες αμφιβολίες που μπορεί να υπήρχαν σχετικά με τις προθέσεις του.

Αυτό το έκανε μέσω γραπτής δήλωσης που έκανε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), με τον 24χρονο να τονίζει πως είχε ενημερώσει από πέρυσι το διοικητικό συμβούλιο της Παρί για την επιθυμία του να μην ανανεώσει πέρα του 2024 και δεν μπήκε ποτέ σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

 

 

 

 

"Το διοικητικό συμβούλιο της Παρί είχε ενημερωθεί από τις 15 Ιουλίου 2022 για την απόφασή μου να μην επεκτείνω τη συνεργασία μας πέρα από το 2024 και η επιστολή στάλθηκε μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω αυτό που του είχα ήδη πει.

Δεν συζήτησα ποτέ την επέκταση του συμβολαίου μου με την Παρί. Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει απαιτήσει από το σύλλογο να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι και έχει απλά επιβεβαιώσει πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου", αναφέρει χαρακτηριστικά ο 24χρονος Γάλλος διεθνής φορ, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που θέλουν την Ρεάλ να ξαναμπαίνει γερά στη μάχη της απόκτησής του ώστε να αποτελέσει άμεσα τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα