Δέκα χρόνια ΟΚ! Εσύ είσαι ΟΚ;

Μια επετειακή συλλεκτική έκδοση με όλα όσα ζήσαμε μαζί στο πέρασμα των δέκα πιο δημιουργικών μας χρόνων.

Το περιοδικό ΟΚ!, γιορτάζει, συγκεκριμένα ήταν 2 Μαρτίου 2008 όταν πιάσαμε για πρώτη φορά στα χέρια μας το απόλυτο lifestyle περιοδικό της Κύπρου. Μια ιδέα που υλοποιήθηκε από τον πρωτοπόρο Άντη Χατζηκωστή, τον άνθρωπο που αποτελεί για μας φάρος και

έμπνευση.

Φυσικά το ΟΚ! Βρίσκεται πάντα σε συνεργασία με το ΟΚ! Μεγάλης Βρετανίας, Αμερικής, Αυστραλίας αλλά και το ΟΚ! Ελλάδος και μοιραζόμαστε τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά, των celebrities, του lifestyle, της ομορφιάς, του ευ ζην, της μόδας και όλων όσων ενδιαφέρουν τον σύγχρονο Κύπριο αναγνώστη.

Ενημερωτικά, το ΟΚ! είναι ένας διεθνής τίτλος που φτάνει σε 6,3 εκατομμύρια ανθρώπους! Δημιουργώντας ουσιαστικά μια μεγάλη κοινότητα, αυτών που απολαμβάνουν να βρίσκονται αλλά και να διαβάζουν τις σελίδες του ΟΚ! Συνεπώς, και το ΟΚ! Κύπρου αποτελεί μέρος αυτής της διεθνούς επιτυχίας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στον εκπληκτικό αυτό αριθμό.

Άλλωστε, τον Ιανουάριο 2018 το ΟΚ! σημείωσε μέση εβδομαδιαία αναγνωσιμότητα 91,975 αναγνώστες. Αριθμός τόσο εντυπωσιακός που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και λόγο για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Στην έκδοση που κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018 γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια μας με ένα τεύχος γεμάτο ανθρώπους που μας στήριξαν, που πρωτοεμφανίσθηκαν στις σελίδες μας, με τις αποκλειστικότητές μας και με μια άκρως εορταστική διάθεση!

Συγκεκριμένα:

Συναντήσαμε ανθρώπους της showbiz, δημοσιογραφίας, θεάτρου, τηλεόρασης, που μας δίνουν τις ευχές τους καθώς θα κάνουν και τον δικό τους απολογισμό για τα 10 χρόνια που πέρασαν.Θυμίζουμε τις αποκλειστικότητες σε Κύπρο και εξωτερικόΔιαλέγουμε τα αγαπημένα μας key items στη μόδα για την τελευταία δεκαετίαΑλλά και τα προϊόντα ομορφιάς που έχουμε στο νεσεσέρ μας τα τελευταία 10 χρόνια.

Διαγωνισμός –Είσαι ΟΚ;

δίνουμε την ευκαιρία στις αναγνώστριες μας να κερδίσουν υπέροχα δώρα ποστάροντας την γιορτινή τους selfie στο Instagram με το #OK10xronia. Οι selfies με τα περισσότερα likes κερδίζουν τα εξής δώρα:

2 σετ καλλυντικών από την εταιρεία Stamatis2 luxury σετ από προϊόντα αντι-γήρανσης της PHYTOMER από την εταιρεία Relia1 σετ προϊόντων σώματος GUINOT από την εταιρεία Pomico2 σίδερα μαλλιών, ghd V Gold Classic Styler, από την εταιρεία A.J. Vouros Ltd1 γυναικείο μπουρνούζι Guy Laroche1 σετ καλλυντικών Max Factor

Ο διαγωνισμός αυτός θα διαρκέσει από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 11 Μαρτίου 2018.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα