Δείτε τον καιρό μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα ανατολικά παράλια, αλλά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και δυτικά παράλια, στους 17 στα νότια και ανατολικά

παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 22 στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Μεγάλη Παρασκευή, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει στα δυτικά και βόρεια παράλια μικρή πτώση, ενώ στο εσωτερικό αναμένεται μικρή άνοδος.

Το Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει το Σαββατοκύριακο μικρή άνοδο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα