Δείτε πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως στα ορεινά και στο εσωτερικό θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Παροδικά, στα νότια παράλια θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα βόρεια και ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε,

ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Αρχικά ωστόσο, στα δυτικά παράλια, θα πνέουν παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, µετά τη διάλυση της χαµηλής νέφωσης ή και τοπικής αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα όµως, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 28 βαθµούς στα δυτικά και βόρεια παράλια αλλά και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα