Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το σκηνικό καιρού

Ψυχρή αέρια µάζα και ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οιάνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα σχηµατιστεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στον 1 βαθµό στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στους 5 βαθµούς υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά αλλά και κάποιες περιοχές

του εσωτερικού θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται ελαφρές ή µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται

αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα