Δείπνο και αισιόδοξα μηνύματα για Μέσι!

Καλό το κλίμα ανάμεσα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα και τον πατέρα/ατζέντη του Αργεντινού.

Μια ακόμη ένδειξη που αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την ανανέωση της συνεργασίας του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα έφερε στην επιφάνεια το καταλανικό κανάλι TV3.

Όπως μετέδωσε, την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα συνέφαγε με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Αργεντινού σούπερ σταρ. Το κλίμα στη συνάντηση ήταν θετικό, αλλά το θέμα του συμβολαίου παραμένει ανοιχτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λαπόρτα διευκρίνισε

πως μέχρι να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά του συλλόγου δεν μπορεί να καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον ποδοσφαιριστή. Δεσμεύτηκε, πάντως, πως αυτό θα γίνει σύντομα και πέρα από μια αξιοπρεπή πρόταση, θα προσφέρει στον «Λέο» ένα καλό αθλητικό πρότζεκτ.

Ο Χόρχε Μέσι έδειξε να κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κλαμπ και άφησε στον ισχυρό άνδρα της «Μπάρτσα» να καταλάβει πως ο γιος του θα ήταν απόλυτα θετικός σε μια πρόταση δέκα ετών. Αυτή θα περιλαμβάνει αρχικά δύο επιπλέον χρόνια στην Μπαρτσελόνα, εν συνεχεία τη δυνατότητα να παίξει στις ΗΠΑ, αλλά και να επιστρέψει για να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή ή κάποιο άλλο επιτελικό πόστο στην ομάδα.

Όσο για το οικονομικό σκέλος, η πλευρά του ποδοσφαιριστή φάνηκε διαλλακτική ακόμη και στο να έχει εισπράξει ένα αρκετά μικρότερο ποσό συγκριτικά με το προηγούμενο deal, μέχρι να μπει σε μια τροχιά οικονομικής εξυγίανσης ο σύλλογος.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα