Δαϋίδ: ««Η Ανόρθωσις είναι ομάδα τετράδας»

Μια από τις έμπειρες παίκτριες της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας της Ανορθώσεως είναι η λίμπερο της ομάδας Χριστιάνα Δαϋίδ. Η 22χρονη διεθνής λίμπερο αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή της ομάδας Γιαννάκη Χριστοφόρου ο οποίος είδε την ομάδα του να αποδυναμώνεται μετά τους τραυματισμούς των Αντρεα Κοντού, Κάλλιας Βασιλείου και την εγκυμοσύνη της Φινλανδής Έρικα Νίστρομ η οποία αποτελεί παρελθόν.

Η Δαϋίδ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για τους στόχους της ομάδας της, αλλά και την ίδια. Η λίμπερο της Αμμοχωστιανής ομάδας ανέφερε ότι

στόχος της ομάδας της παρά τις πολύ σοβαρές απώλειες που έχει παραμένει η είσοδος στην τετράδα. Όπως είπε, στο γυναικείο πρωτάθλημα ξεχωρίζουν τέσσερεις ομάδες δηλαδή, οι Prestige Απόλλων, Τεχνοοικία ΑΕΚ, Transbunker ΑΕΛ, αλλά και η ομάδα της.

Σε σχέση με την πορεία της Ανορθώσεως αυτές τις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές, η Δαϋίδ είπε: «Πετύχαμε δυο νίκες και δεχθήκαμε δυο ήττες από Prestige Απόλλων και Τεχνοοικία ΑΕΚ όπου παλέψαμε, αλλά μας στοίχισε η έλλειψη λύσεων και η απειρία».

Αναφορικά με τη δική της απόδοση η λίμπερο της Ανορθώσεως ανέφερε ότι: «Δεν έχει σημασία η δική μου απόδοση, άνκαι αγωνίζομαι σε μια θέση αυτή του λίμπερο που είναι πολύ σημαντική στο βόλεϊ. Το άθλημα είναι ομαδικό και πρέπει να δούμε την ομαδική δουλειά που γίνεται στο γήπεδο».
Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι στην ομάδα της αγωνίζονται πολλές νεαρές, η Χριστιάνα είπε: «Δεν έχει σημασία η ηλικία μιας παίκτριας, αλλά το εάν μπορούν να αντεπεξέλθουν και στην ομάδα μας υπάρχει ταλέντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα