Δάκρυσε ο Κίρζης: "Είναι μια δικαίωση, ήρθε η λύτρωση"

Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του Απόλλωνα Νίκου Κίρζη μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Τι είπε: 

«Ακόμη δεν το πιστεύω. Είναι μια δικαίωση. Όλη αυτή η δουλειά, όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε εδώ και σήμερα ήρθε η λύτρωση». 

«Αυτή η ομάδα ήταν η πιο ομάδα που είχαμε. Ήταν κάτι που μας κράτησε όλους. Ομάδα, διοίκηση, όλοι ήμασταν μαζί και ο κόσμος ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και ήταν δίπλα μας». 

«Ήταν μια δύσκολη πορεία αλλά το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά στο τέλος ορθοποδήσαμε. Το ξέραμε πως ήταν δύσκολο αλλά εκείνα που έπρεπε

να δείξουμε τα δείξαμε». 

«Ήταν η δεύτερη φορά που κατέβηκα τα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Πάφο. Στον αγώνα με την Πάφο ένιωθα πως έπρεπε να κατέβω. Δεν πάμε πίσω βλέπουμε μόνο μπροστά. Μετά από αυτό τον αγώνα έδειξαν οι παίκτες τι έπρεπε να δείξουν». 

«Είμαστε χαρούμενοι σαν Απολλωνίστες που δώσαμε χαρά σε όλο αυτό τον κόσμο». 

«Δεν θέλω να πηγαίνω πίσω αλλά οι πράξεις έδειξαν αν είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας. Είναι χαρά μας που είμασταν όλοι μαζί και αυτή είναι η διαφορά από τα υπόλοιπα χρόνια»

«Μας λείπανε δυο πράγματα. Ο τίτλος και η έδρα. Φέτος θα έχουμε και τα δυο. Ας απολαύσουμε σήμερα το παρόν να πάρουμε τις δυνάμεις και το μέλλον εδώ θα είμαστε. Με αυτόν τον κόσμο μόνο θετικά βλέπουμε»

«Θα καθίσουμε να δούμε το πλάνο της νέας σεζόν. Πρώτα θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και βλέπουμε». 

«Σίγουρα κάτι ετοιμάζουμε για το τέλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα