Αποχαιρέτισε τον Σουάρες η Ατλέτικο (pic)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενημέρωσε επίσημα ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο Μετροπολιτάνο απέναντι στην Σεβίλλη.

Τέλος εποχής για τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος μετά από δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια στην Μαδρίτη αποχαιρετά την Ατλέτικο.

Οι ροχιμπλάνκος ενημέρωσαν επίσημα ότι η αναμέτρηση με την Σεβίλλη θα είναι η τελευταία του Ουρογουανού στράικερ, αλλά και του Έκτορ

Ερέρα με την φανέλα τους και κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να ανταμείψει με ένα γερό χειροκρότημα τους δύο παίκτες που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε δύο χρόνια με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Λουίς Σουάρες σκόραρε 34 γκολ σε 81 επίσημα παιχνίδια και δικαίωσε απόλυτα την επιλογή της διοίκησής της να τον αποκτήσει, όταν η Μπαρτσελόνα τον θεώρησε «τελειωμένο» και δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο του καλοκαίρι του 2020.

Al término de partido, el Wanda @Metropolitano rendirá homenaje a @LuisSuarez9 y @HHerreramex, que se despiden hoy de la familia atlética. Tras el final del duelo no os levantéis de vuestras butacas porque viviremos un momento muy especial ☺

Keywords
Τυχαία Θέματα