Χρυσοστόμου: "Νιώθω χάλια... είμαι απογοητευμένος" (Ηχητικό)

Ένα από τα ποδοσφαιρικά πρόσωπα που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην επικαιρότητα είναι ο τερματοφύλακας Άθως Χρυσοστόμου. Ο λόγος είναι η απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα των κατεχομένων και συγκεκριμένα στην ομάδα Γκιρνέ Χαλκ Εβί.

Ο Άθως Χρυσοστόμου μίλησε στο www.sigmalive.com και εξήγησε τους λόγους της απόφασης αυτής.

«Είμαι στεναχωρημένος. Όταν διαβάζω αθλητικά βλέπω τη φωτογραφία μου και όλα αρνητικά. Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά

πάνω από όλα σκέφτηκα την οικογένειά μου. Έχω ένα παιδί να μεγαλώσω. Δεν είχα προτάσεις από εδώ με ικανοποιητικά λεφτά και η καλύτερη πρόταση για μένα ήταν να πάω απ` εκεί».

Άρα η απόφαση σου ήταν για οικονομικούς λόγους;

«Ασφαλώς, δεν υπάρχει άλλος λόγος γιατί είμαι επαγγελματίας, δεν έχω άλλη δουλειά. Για να πω το ναι και να πάω εκεί, τα λεφτά είναι πολύ καλά για να μπορώ να ζήσω και να είμαι άνετος. Και εγώ σαν Άθως δεν νιώθω καλά για όσα έχουν γίνει στην Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια. Προχθές που έπαιξα, η φανέλα μου δεν έχει μισοφέγγαρο».

Πώς νιώθεις τώρα;

«Νιώθω χάλια. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Έζησα και παλιά το ποδόσφαιρο, όπου σε έβριζαν όλοι, αλλά να μην παίζεις και να ασχολούνται όλοι μαζί σου και να σε βρίζουν, είναι απίστευτο, δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου ώστε να αλλάξεις άποψη;

«Κανένας. Και να μου πουν μην πας, τι να κάνω;».

Στα κατεχόμενα πώς σε υποδέχθηκαν και πώς είναι οι συνθήκες;

«Πάω προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα και μια φορά στον αγώνα. Οι άνθρωποι μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά, ό,τι ζήτησα μου το έδωσαν. Πάω, κάνω την προπόνηση μου δυο ώρες, το μπάνιο μου και έρχομαι σπίτι μου. Ούτε πάω να φάω κάπου ούτε στα καζίνα πάω. Εγώ πάω και φέρνω λεφτά γιατί πρέπει να πληρώσουμε δάνεια, υποχρεώσεις του σπιτιού, υποχρεώσεις του παιδιού στο σχολείο. Όταν δεν έχω εισόδημα και έρθουν και σου πάρουν το σπίτι σου, θα σου κόψουν το τηλέφωνο, το ρεύμα θα μου πούνε μπράβο που δεν πήγες;».

Keywords
Τυχαία Θέματα