«Χρυσώνει» τον Ράμος η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο καιρός περνά και ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει καθίσει στο τραπέζι με τη διοίκηση της «βασίλισσας» για την επέκταση της συνεργασίας τους. Και αφού ακόμα το θέμα είναι ανοιχτό και το μέλλον του παίκτη στον... αέρα, υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι που θα έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με όσα

αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας AS, η Παρί είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ράμος τριετές συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ καθαρά τον χρόνο.

Η πρόταση της Ρεάλ στον αρχηγό της είναι επέκταση του συμβολαίου για έναν χρόνο και εκεί φαίνεται πως βρίσκεται το «αγκάθι».

Ο Ράμος έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την ενεργό δράση φορώντας τη φανέλα των Μαδριλένων, στους οποίους βρίσκεται πια 16 χρόνια, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει μόνο για ένα χρόνο. Μένει να φανεί αν μια πιθανή πρόταση της Παρί θα τον δελεάσει αρκετά, ώστε να αφήσει τη Μαδρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα