Χρόνια πολλά στον CEO tou ASBIS Group Siarhei Kostevitch!

O Διευθύνων Σύμβουλος, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου ASBIS, Siarhei Kostevitch γιορτάζει σήμερα τα … γενέθλια του.

Ξεκίνησε την ASBIS σαν εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής το 1990 στο Μινσκ της Λευκορωσίας και μέσα σε 15 χρόνια την κατέστησε έναν από τους κορυφαίους διανομείς ηλεκτρονικών προϊόντων στην Ανατολική Ευρώπη. Έχει επενδύσει σημαντικά στην Κύπρο αφού τα κεντρικά γραφεία της ASBIS αλλά και οι δύο θυγατρικές της

εταιρείες στεγάζονται στην Λεμεσό.

Ο Siarhei έλαβε το 1987 μεταπτυχιακό δίπλωμα ραδιοτεχνικούσχεδιασμού Μεταξύ του 1987 και του 1992, ο Siarheiεργάστηκε ως μέλος του ερευνητικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο Radio Engineering University of Minsk, όπου δημοσίευσε μια σειρά άρθρων για τον μικροηλεκτρονικόσχεδιασμό σε τοπικά και παγκόσμια εξειδικευμένα περιοδικά.

Σχετικά με την ASBIS Enterprises Plc:

Η ASBISc Enterprises Plc, (ASB:WSE), με εδρα την Λεμεσό, είναι αναμεσά στις μεγαλύτερες εταιρίες διανομής προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, και των logistics. Με περισσότερα από 25 χρονιά παρουσία σαν διανομέας, ειδικεύεται στα προϊόντα ICT αλλά και σε ολοκληρωμένες εταιρικές λύσεις με περισσότερα από 110,000 προϊόντα στην γκάμα της.

Η εταιρεία στηρίζει παγκόσμιες επιχειρήσεις μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων και διανομής σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή,την Αφρική και της Λατινική Αμερικής με τοπικά γραφεία πωλήσεων σε 23 χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα