Χριστουγεννιάτικο Πάρτι Ομίλου CNP Cyprus

Σε μια εορταστική και όμορφη ατμόσφαιρα ο Όμιλος CNP CYPRUS INSURANC HOLDINGS διοργάνωσε το πάρτι για το προσωπικό του Ομίλου και των Εταιρειών του στην Κύπρο, CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και CNP CYPRIALIFE. To πάρτι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και εκεί οι συνάδελφοι βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν

σε μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα. Ο CEO του Ομίλου κος Τάκης Φειδία, κατά την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας, ευχήθηκε στο προσωπικό συνεχή πρόοδο και μια χρονιά με υγεία και ασφάλεια.

O ασφαλιστικός Όμιλος CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS αποτελεί ηγετική δύναμη και πρωταγωνιστεί στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά. Τούτο το οφείλει στη διαχρονική εμπιστοσύνη των 160,000 πελατών του -που τον εμπιστεύονται καθημερινά-, στους εργαζομένους και στους συνεργάτες του.

Η CNP Cyprus είναι μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP Assurances, που περιλαμβάνεται μέσα στους δέκα μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της Ευρώπης, σύμφωνα με τον κύκλο εργασιών, την κεφαλαιακή επάρκεια και τον δείκτη φερεγγυότητας. Ο Όμιλος CNP Assurances έχει 160 χρόνια ιστορία, παρουσία σε τρεις ηπείρους (Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ασία), με €31,6δις κύκλο εργασιών το 2015 και πάνω από 36εκ. ασφαλισμένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα