Αυτό το Σάββατο το πιο ολοκληρωμένο πακέτο

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο μαζί με τη Σημερινή,

Νικόλαος Τσελεμεντές, κοντά σας σε επανακυκλοφορία του τεύχους «Γιορτινό Τραπέζι», ο Έλληνας αρχιμάγειρας σας δίνει αυθεντικές συνταγές βγαλμένες από την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα για να φτιάξετε φανταστικά πιάτα.

Χορηγός Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και η γιαγιά! Γιατί… η γιαγιά ξέρει καλύτερα!

Μαζί στο πακέτο,

Επανακυκλοφορεί το βιβλίο «Γέρων Παϊσιος: Συμβουλές επιβίωσης στις αρρώστιες και τις δοκιμασίες της ζωής».

Τέλος, σε δεύτερη κυκλοφορία, αποκτήστε την έκδοση από τη

σειρά πολυτελείας DC Comics με τίτλο «Flash – Ο Άνθρωπος Αστραπή». Σε αυτό το τεύχος απολαύστε τρεις ιστορίες του ταχύτερου υπερήρωα στον κόσμο.

Ο Flash πρωτοεμφανίστηκε το 1940 στο Flash Comics, όπου πρωταγωνιστούσε η πρώτη εκδοχή του ήρωα, ο Jay Garrick. Το 1959 θα κάνει το ντεμπούτο του ο πιο διάσημος χαρακτήρας που φόρεσε ποτέ τη στολή του Flash, ο Barry Allen. Ο Barry, που εργάζεται στο εγκληματολογικό εργαστήριο της αστυνομίας, θα αποκτήσει μέσα από ένα παράξενο ατύχημα τη δύναμη της υπερταχύτητας. Όταν ανακαλύψει αυτή τη φανταστική αλλαγή, θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη δύναμη για να πολεμήσει το έγκλημα. Μέσα από αυτές τις ιστορίες, ο Flash έρχεται αντιμέτωπος με έναν από τους πιο γνωστούς και κλασικούς του αντίπαλους, τον Captain Cold, ο οποίος εκτοξεύει ακτίνες που παγώνουν.

Αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου όλα μαζί στην απίστευτη τιμή των €2,90 μαζί με την εφημερίδα Σημερινή!

Keywords
Τυχαία Θέματα