Χριστοφόρου για Λόρια, Τζουρ και Ουάρντα

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις έκανε αναφορά σε Λόρια, Ουάρντα και Τζουρ.

Αναλυτικά:

«Επειδή από γράφτηκαν πολλά για τον Λόρια, εμείς καλούμε τον κόσμο να μην βασίζει τις εντυπώσεις του σε πιθανολόγηση και να περιμένει επίσημη ενημέρωση που θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και έχουμε ενημέρωση από το ιατρικό τιμ. Με βάση τον προκαθορισμένο χρόνο για να καθαρίσει ένα τραύμα και να γίνει διάγνωση, λογικά σήμερα θα ξέρουμε».

Για

τον Τζουρ: «Ήταν όλοι ξεκάθαροι ότι θα έδιναν την θέση στον Τζουρ το περασμένο καλοκαίρι. Για να επιμένουν σημαίνει τον πιστεύουν. Ο φετινός Τζουρ παίζει περισσότερο, τον είδαμε στα ευρωπαϊκά, είναι ένας τερματοφύλακα με τον οποίο νιώθεις ασφάλεια».

Για τον Ουάρντα: «Θεωρούμε ότι ουδείς λόγος συντρέχει για την παραπομπή του Ουάρντα και έχουμε αρκετά επιχειρήματα που έχουν να κάνουν με παρόμοιες συμπεριφορές με τις οποίες δεν ασχολήθηκε ο Αθλητικός Δικαστής. Δεν θέλουμε να δώσουμε λεπτομέρειες καθώς υπάρχει μια διαδικασία την ερχόμενη Τετάρτη και όσα θα αναφερθούν σε αυτή δεν θέλουμε να βγουν δημοσίως».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστοφόρου, Λόρια Τζουρ, Ουάρντα,christoforou, loria tzour, ouarnta