Χρειάζεται ακόμα χρόνο

Το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής της Ανόρθωσης είναι πλέον γεγονός. Το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η «Κυρία» δεν είναι έτοιμη, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Επομένως χρειάζεται επιμονή από την προπονητική ομάδα και τους ποδοσφαιριστές για την φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλει να επιβάλλει ο Ρόνι Λέβι και φυσικά υπομονή από τον κόσμο της ομάδας. Η πιο σημαντική λέξη που όλοι στην οικογένεια της Ανόρθωσης πρέπει να χρησιμοποιούν είναι ΥΠΟΜΟΝΗ.
Είναι μια νέα

ομάδα, με διαφορετική φιλοσοφία, με διαφορετικούς στόχους και το πιο σημαντικό ότι αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που για πρώτη φορά έπαιξαν μαζί σε επίσημο αγώνα. Η Ανόρθωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε με οκτώ νέα πρόσωπα στην 11άδα και αλλαγμένη κατά 8/11 σε σχέση με πέρσι αφού οι «παλιοί» είναι οι Ράγιος, Βίκτορ και Σιβού.
Δεν χρειάζεται από τον πρώτο αγώνα να αρχίσει η μουρμούρα αν όλοι επιδιώκουν η χρονιά να έχει αίσιο τέλος. Οι φίλοι της ομάδας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του β` ημιχρόνου αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Η ποιότητα σαφώς υπάρχει και σαφώς αγώνα με αγώνα θα αυξηθούν οι αυτοματισμοί και η γενική εικόνα της ομάδας.
Τα πρώτα συμπεράσματα
Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Κριτική πρέπει να γίνεται αλλά πάντα καλοπροαίρετη ειδικά όταν αυτοί αναφέρεται στα νέα αποκτήματα.
Ξεκινώντας από τον Αρούς, έδειξε καλά στοιχεία. Στο α` ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ στο β` ημίχρονο όταν χρειάστηκε έδειξε τις ικανότητες του αποσοβώντας επικίνδυνες ευκαιρίες της Ν.Σαλαμίνας.
Ο Μπανταλόφσκι φάνηκε ότι έμεινε από δυνάμεις στο β` ημίχρονο ενώ στο α` ημίχρονο είχε ανεβάσματα, καλές μεταβιβάσεις και σωστή αμυντική λειτουργία. Ο Πράνιτς αρκετά καλός στην αριστερή πλευρά τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στις μεταβιβάσεις του. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Ντουγκλάο και Σίντενφελντ. Όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν ένα πολύ ισχυρό αμυντικό δίδυμο. Δυο ποδοσφαιριστές με διαφορετικό στυλ. Ο πρώτος φανερώνει στοιχεία και οργανωτικά είτε με την μπάλα στα πόδια είτε με γεμίσματα ενώ ο δεύτερος πολύ καλός στην άμυνα. Τα δυο φτερά Παλάνκα και Αμπντουλάγιεφ δεν έδειξαν και σπουδαία πράγματα. Ο πρώτος αν και στους φιλικούς αγώνες είχε καλή απόδοση χθες δεν παρουσίασε τον καλό τους εαυτό. Δεν δημιούργησε, δεν απείλησε. Ο Αζέρος έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς δεν έχει πολύ χρόνο στην ομάδα. Σε ότι αφορά τον Καμαρά σαφώς οι φίλοι της Ανόρθωσης ανέμεναν περισσότερα τα οποία δεν τα παρουσίασε. Όμως όλα αυτά τα στοιχεία για όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουν εξαχθεί μόλις από το πρώτο αγώνα. Χρόνος υπάρχει όπως και αισιοδοξία ότι η φετινή Ανόρθωση θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θα ήταν τεράστιο λάθος από τον πρώτο κιόλας αγώνα να βγούνε συμπεράσματα ότι ο ένας δεν κάνει ή ότι ο άλλος δεν είναι για την Ανόρθωση. Υπομονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα