Χωρίς ρεύμα 15 περιοχές στη Λευκωσία - Παράπονα πολιτών - Τι απαντά η ΑΗΚ

Δεκαπέντε συνολικά περιοχές – γειτονιές, έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και ώρες στη Λευκωσία λόγω βραχυκυκλώματος.

Πρόκειται για τον Άγιο Επιφάνειο Ορεινής, τα Λατσιά και πιο συγκεκριμένα η ενορία Άγιου Γεωργίου, ο Άγιος Βασίλειος στον Στρόβολο, το Γέρι, η Νήσου, ο Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, μέρος περιοχής στην Έγκωμη, η Λακατάμεια στην περιοχή Αρχαγγέλου, Ανθούπολης και Αγίας Παρασκευής, το Δάλι, το Πλατύ στην Αγλαντζιά, οι Αγίοι Τριμυθιάς και η ενορία ο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Στρόβολο.    

Δείτε

αναλυτικά:

Πολίτες, που επηρεάζονται από τη βλάβη ηλεκτρικού ρεύματος, επικοινώνησαν με το Sigmalive, εκφράζοντας παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί, κάνοντας λόγο για αναπάντητες κλήσεις προς την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αλλά και επίδειξη ολιγωρίας εκ μέρους των συνεργείων της.

Σε επικοινωνία του Sigmalive, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδόπουλου, μας ανέφερε ότι η βλάβη είναι μεγάλη ένεκα βραχυκυκλώματος που προκλήθηκε από πτώση δέντρων σε καλώδια της ΑΗΚ.

Η κυρία Παπαδοπούλου, απέρριψε τα περί ολιγωρίας, τονίζοντας την ίδια ώρα ότι τα συνεργεία της ΑΗΚ, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή επί ποδός για να επιδιορθώσουν τη βλάβη.

Όπως εξήγησε, η διαδικασία είναι χρονοβόρα καθότι τα συνεργεία πρέπει να μεταβούν με ανυψωτικό μηχάνημα στις περιοχές όπου σημειώθηκαν οι βλάβες για να προχωρήσουν πρώτα σε κλάδεμα και έπειτα σε αποκατάσταση.

Παράλληλα, ζήτησε τη κατανόηση του κοινού, υπογραμμίζοντας ότι γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να αποκατασταθούν οι βλάβες το συντομότερο δυνατό.  

Keywords
Τυχαία Θέματα