Μαγευτικό Τρόοδος ντυμένο στα λευκά-Χειμωνιάτικο Σ/κ (video)

Ολόλευκο σκηνικό που στήνει ένα μαγευτικό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Οι πρωινές εικόνες από το Τρόοδος, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου δείχνουν τις ψηλότερες κορυφές της Κύπρου να έχουν βάλει τα λευκά τους, μιας και οι χαμηλές θερμοκρασίες και η χιονόπτωση τα τελευταία 24ωρα «έστρωσαν» το λευκό χαλί.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους

19 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Με βροχές μπαίνει η εβδομάδα

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως τη νύκτα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Το απόγευµα και τη νύκτα αναµένονται χιόνια στο Τρόοδος ή και στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Τρικουκκιά: Troodos

Keywords
Τυχαία Θέματα