Χωρίς Ντε Γιονγκ η PSV Αιντχόφεν με Ατλέτικο

Η PSV Αιντχόφεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον επιθετικό της Λουκ ντε Γιονγκ, όταν αύριο υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στους «16» του Champions League. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού, κέρδισε όλα τα παιχνίδια που έδωσε σπίτι της στον όμιλο, αλλά θα υποδεχθεί την φιναλίστ του 2014, ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, χωρίς τον τιμωρημένο επιθετικό της που έχει σημειώσει 17 γκολ

αυτή την σεζόν, βοηθώντας την PSV να βρεθεί στην κορυφή της Erepisie. Παρηγοριά η επιστροφή του Μεξικανού μέσου Αντρές Γκουαρδάδο. Η PSV, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος και βρίσκεται ένα πόντο μπροστά από τον Αγιαξ.

«Σκεφτόμουν ότι ήμασταν πολύ πιο ισχυροί αμυντικά,» είπε ο Κοκού στους δημοσιογράφους μετά από τη νίκη (2-0) του Σαββάτου επί της Χέρακλες. «Η τελευταία γραμμή και η μεσαία γραμμή λειτούργησαν καλά. Την Τετάρτη θα πρέπει να κάνουμε την ίδια δουλειά και με ένταση. Δώσαμε στην Χέρακλες πολύ χώρο στο δεύτερο ημίχρονο . Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο την Τετάρτη, επειδή Ατλέτικο είναι θανατηφόρα για την αντεπίθεση,» πρόσθεσε ο Κοκού.

Δεύτερη θέση για την Ατλέτικο, που γλίστρησε οκτώ βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, μετά την ισοπαλία (0-0) της Κυριακής στο σπίτι με την Βιγιαρεάλ. Όμως έχει μία εξαιρετική οπισθοφυλακή που έχει δεχτεί 11 γκολ σε 25 ματς της Liga αυτή τη σεζόν. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται ακόμα σε πορεία για να επιτύχει τους στόχους της. «Αν κοιτάξετε τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν είμαστε στο σωστό δρόμο και, εκτός από τη Μπαρτσελόνα που είναι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, είναι δύσκολο για όλους μας», εξήγησε ο Αργεντινός προπονητής. Η Ατλέτικο κέρδισε 13 πόντους από τους 18 στη φάση των ομίλων του Champions League και θα ελπίζει να επαναλάβει τη νίκη 3-0 που πανηγύρισε ι στο Αϊντχόβεν στο 2008-09 για το Champions League, όταν οι δύο σύλλογοι ήταν στον ίδιο όμιλο. Η ρεβάνς στη Μαδρίτη είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα