Χισαρτσικλίογλου-Κυπριακό: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε λύση

Πάντοτε στηρίζαμε τη δίκαιη και μόνιμη λύση στο Κυπριακό και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Τουρκίας (TOBB) Ριφάτ Χισαρτσικλίογλου έπειτα από συνάντησή του με τον Πρόεδρο του τ/κ Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ο Ριφάτ Χισαρτζίογλου είπε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Τουρκίας θα συνεχίσει και σήμερα, όπως και στο παρελθόν, θα είναι δίπλα στους Τ/κ. “Εμείς ως επιχειρηματικός κόσμος θέλουμε να πλουτίσουν οι Τ/κ. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό επιβραδύνθηκε από την απομόνωση

που εφαρμόστηκε άδικα εναντίον των Τ/κ. Αλλά λόγω της εργατικότητας και της αποφασιστικότητας των Τ/κ θα συνεχιστεί η διαδικασία πλουτισμού”, ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΤΟΒΒ είπε ακόμη ότι γνωρίζουν και τη σημασία των οικονομικών μεταρρυθμίσεων οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα ώστε γίνουν περισσότερες επενδύσεις και να ενισχυθεί η οικονομία των κατεχομένων. “Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι για τη διαδικασία της λύσης έχει μεγάλο νόημα η στήριξη που θα δώσει ο επιχειρηματικός κόσμος”, ανέφερε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα