Χέρι - χέρι ΑΕΚ και Ανόρθωση (videos)

ΑΕΚ και Ανόρθωση συνέχισαν νικηφόρα και διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε εύκολα στο ΓΣΖ την Πάφο με 3-0 και η αντίστοιχη της Αμμοχώστου 1-0 την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

ΑΕΛ - Ανόρθωση 0-1

Το τέρμα του Ζοάο Βίκτορ έκρινε το μεγάλο παιγνίδι της 14ης αγωνιστικής. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης με εκπληκτικό τρόπο έβγαλε από τη δύσκολη θέση την ομάδα του που παρουσιάστηκε μέτρια, αλλά διαχειρίστηκε

άψογα το 1-0. Από πλευράς ΑΕΛ, ο Θεόδωρος Αντωνίου άφησε αιχμές για τη διαιτησία, ενώ στη διάσκεψη Τύπου ο Μάκης Χάβος ξέσπασε και ζήτησε σεβασμό προς την ομάδα του. Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη, δήλωσε με τη σειρά του ο Αντρέ Πάους.

Έτσι δραπέτευσε από το Τσίρειο (video)

Ζόρικη αλλά υπερπολύτιμη νίκη (βίντεος / φώτος)

Ξέσπασε ο Χάβος (video)

Πάους: "Αυτό που μετρά είναι η νίκη" (video)

Ακάθεκτη η «Κυρία»

"Χρυσό" τέρμα

Το καλύτερο, αλλά

ΑΕΚ-Πάφος 3-0

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η ΑΕΚ συνεχίζει να είναι άνετα στην κορυφή επικρατώντας με 3-0 της Πάφου. Η ομάδα του Κρίστιανσεν χωρίς να κινδυνέψει, έφτασε εύκολα στη 10ης της νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Άλβες να έχει κέφια και να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Αν και είχε τρεις σημαντικές απουσίες η ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν την πτόησε φτάνοντας σε μία επιφανειακή νίκη.

Ποιες απουσίες;

Κρίστιανσεν: "'Αρπαξαν την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος"

Και ο Εγγλέζου

Ακάθεκτος

ΑΕΚ-Πάφος FC 3-0: Και ο Άλβες το βιολί του... (βίντεο)

Δόξα-Εθνικός 1-1

Δόξα-Εθνικός 1-1: Έχασαν έδαφος στο Μακάρειο (video)

Δεν σε τιμά ρε Ρίκκι (video)

Το οφσάιντ της χρονιάς στο Μακάρειο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα