Νέο "κάζο" για Γιουνάιτεντ (βιντεο)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπόρνμουθ εκτός έδρας κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φανερά επηρεασμένη από τον πρόσφατο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 από την Μπόρνμουθ και αγνοεί τη νίκη στην Premier League για τρεις σερί αγωνιστικές. Με το... καλησπέρα

στον αγώνα και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, ο Τζούνιορ Στάνισλας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πίεσαν για την άμεση ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 24' με τον Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με παλικαρίσιο τρόπο. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Έντι Χάουι διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Τζόσουα Κινγκ, εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στο 71', ο Γκλεν Μάρεϊ θα μπορούσε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη για την ομάδα του, αλλά σε τετ α τετ με τον Νταβίντ Ντε Χέα έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Ισπανού γκολκίπερ. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ κυνήγησαν το πολυπόθητο γκολ, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι συνθέσεις

Μπόρνμουθ (4-1-4-1): Μπόρουτς, Φράνσις, Ντάνιελς, Σμιθ, Κουκ, Σέρμαν, Γκόσλινγκ, Άρτερ (86' Οκέιν), Ρίτσι, Στάνισλας, Κινγκ (65' Μάρεϊ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Βαρέλα, Μακνέρ (90' Τζόουνς), Μπλιντ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον, Κάρικ, Φελαϊνί (74' Πάουελ), Λίνγκαρντ (31' Περέιρα), Ντεπάι, Μάτα, Μαρσιάλ.

FT - VIDEO(Premier League): AFC Bournemouth 2-1 Manchester UnitedAll Goals &Full Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, December 12, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα