35χρονη άρπαζε επί 10 χρόνια χρήματα από εταιρεία που εργαζόταν

Γυναίκα ηλικίας 35 ετών, από το Λιοπέτρι συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων του ΤΑΕ Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.



Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «μεταξύ των ετών 2011-2021, γυναίκα ηλικίας

35 ετών, φαίνεται να οικειοποιήθηκε προς όφελος της μεγάλο χρηματικό ποσό από εταιρεία λογιστικού και ελεγκτικού γραφείου, στην οποία εργαζόταν. Επίσης κατά την ίδια περίοδο, η 35χρονη φαίνεται να οικειοποιήθηκε προς όφελος της χρηματικά ποσά από άλλες εταιρείες, πελάτες του ελεγκτικού γραφείου, τα λογιστικά βιβλία των οποίων χειριζόταν».

Πρόσθεσε ότι «η γυναίκα συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από γραμματείς και υπηρέτες, κλοπής από αντιπρόσωπο, κλοπής από θεματοφύλακα, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου».

Ανέφερε ακόμα ότι «ακολούθησε έρευνα στην οικία της 35χρονης, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός τεκμηρίων, τα οποία θα τύχουν περαιτέρω εξετάσεων».

Η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για  έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Διαβάστε ακόμη: Στις φλόγες διαμέρισμα στην Πάφο – Στο νοσοκομείο η ένοικος

Keywords
Τυχαία Θέματα